Set Tenxhere dhe Tigan Kuzhine

Detajet e produktit

Nje set me 1 tenxhere dhe 2 tigane perfekt per cdo kuzhine, Ideale per gatimin e cdo lloj ushqimi ne menyre te shendteshme pa vaj dhe yndyre, Material me veshje grimcash guri qe nuk ngjit siperfaqen e ushqimit, Doreza ergonomike per lehtesi perdorimi dhe nje dizanj modern, Shperndarje e njetrajtshme e nxehtesise per pjekje uniforme, Te pershtashme per cdo lloj sobe, Pastrohen ne menyre te menjehershme ne uje te rrjedhshme, Diametri i tiganit te madh me kapak: 30.5 cm, Diametri i tenxheres me kapak: 23 cm dhe diametri i tiganit pa kapak: 23 cm.


Transport i shpejte
  • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
    Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
  • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
    Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
    Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
  • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
    Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.