Pjate Multifunksionale

Detajet e produktit

Pjate multifunksionale per perdorim te shumellojshem ne kuzhinen tuaj, Me 2 ene te ndara dhe kapak, Njera ene eshte e paisur me vrima per kullimin e frutave dhe perimeve te ndryshme, Ideale edhe per marinimin e ushqimeve te ndryshme apo ruajtjen e tyre, material plastike e pademshme per shendetin, Kaq praktike ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.