Grirese Perimesh

Detajet e produktit

Grirese multifunksionale perimesh me 6 funksione te ndryshme, Ideale per grirjen e frutave, perimeve , djathit dhe gjithcka ne kuzhinen tuaj ne format qe deshironi, me thika prerese material celiku te mprehte per grirje te shpejte dhe pa mundim, Teper praktike dhe funksionale!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.