Shtupe Per Pastrim

Detajet e produktit

Shtupe per pastrimin e shtepise suaj, perfekte per dyshemete apo parketet ne kuzhine, dhoma apo edhe tualet, Shtupa perbehet nga material mikrofiber me tuba celiku rezistent,Teper praktike dhe e thjeshte ne perdorim, Mjafton te mbushni depoziten me uje me te shtypni dorezen gjate pastimit, Kapaciteti i depozites: 301-500 ml. E domosdoshem per nje pastim efikas.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.