Xhezve Elektrike DSP

Detajet e produktit

Xhezve Elektrike DSP Modeli: KA3037, Ideale per ju qe e doni kaq shume kafen turke, Material qelqi rezistente ndaj nxehtesise, Me buton per fikjen dhe ndezjen, Sistem mbrojtje nga mbinxehja, Mund te pergatisni deri ne 5 filxhane kafe ne te njen kohe, Fuqia 600 W.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.