Xhezeve Elektrike Sinbo

Detajet e produktit

Xhezve Elektrike Sinbo Modeli SCM-2942, Ideale per ju qe e doni kaq shume kafen turke, Me kapacitet 0.4 litra, Veshur me material plastike rezistente ndaj nxehtesise, Me buton per fikjen dhe ndezjen, Sistem mbrojtje nga mbinxehja, Mund te pergatisni deri ne 5 filxhane kafe ne te njen kohe, Fuqia 1000 W.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.