Filtrues Uji LAICA

Detajet e produktit

Filtrues Uji LAICA Modeli; B406H, Kodi: AP0291, Sistem unik të filtrimit për të ndihmuar në heqjen e papastërtive, E bën ujin më të shijshëm sepse zvogëlon fortësinë e tij, redukton përmbajtjen e klorit dhe metaleve të rënda,Kapacitet: 2.25 litra. Mund te ruhet lehtesisht ne frigorifer.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.