Set Qerasje

Detajet e produktit

Setet me te bukura per qerasje, Me 3 pjata te vogla ne forme lulesh apo me bisht ideale per servirjen e stikave apo frutave te thata, materiale porceliani te cilesise se larte secila e shoqeruar me mbajtese druri kaq te vecante, Per me shume elegance dhe hijeshi ne tavolinat tuaja!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.