Xhezve Elektrike

Detajet e produktit

Xhezve elektrike Innan, Ideale per pergatitjen e shpejte te kafes turke, Material inikos me baze plastike kunder nxehtesise, Mund te pergatisni disa kafe ne te njeten kohe, Me buton per fikjen dhe ndezjen, Kaq praktike per perdorim kudo.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.