Hapes Petash Eta

Detajet e produktit

Aksesor per hapjen e brumit dhe petave Eta Modeli: ETA002894000, Kodi: AK12345, Ideale per pergatitjen e makaronave të bëra shtëpi te llojeve te ndryshme, lazanja, ravioli e te tjera, Me gjersi maksimale 150 mm, Rregullimi i niveleve të ndryshme të trashësisë së pllakës në rangun prej 0.7 - 2.3 mm, Dizanj celiku inoks i cilesise se larte, Kaq e thjeshte dhe praktike ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.