Tabaka Per Qerasje

Detajet e produktit

Tabaka per qerasje, Ne forme drejtkendore pasiur me doreza perkatese, Me nje dizanj me punim unik kaq te vecante me 2 zemra qendisur me dore, Ideale per qerasje plot elegance dhe finese, Dimensione : 40 x 26 cm!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.