Set Me Tabaka

Detajet e produktit

Set me 2 tabaka kaq te bukura, Njera me e madhe dhe tjetra me e vogel per qersaje me praktike, Ne forme drejtkendore pasiur me doreza perkatese, Me nje dizanj me punim kaq te vecante menduar edhe per detajet me te vogla, Ideale per qerasje plot elegance dhe finese, Dimensione perkatesisht: 40 x 26 cm dhe 32 x 40 cm!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.