Koke Dushi Me Drita

Detajet e produktit

Thermo Glow eshte produkti me i vecante qe qe do e beje dushin nje proces argetues, Koke dushi me drita e cila ndricon fale presionit te ujit, Sa me i madh presioni i ujit aq me i madh do te jete edhe ndricimi, Ka aftesine te ndryshoje ngjyren ne varesi te nxhetesise se ujit: Kur temperatura e ujit është më e vogël se 32 gradë ndizet drita jeshile, mes 33 dhe 42 grade do të ndizet në ngjyrë blu, mes 43 dhe 50 gradë do të ndizet në të kuqe; Dhe kur temperatura eshte mbi 50 grade drita e kuqe fillon te pulsoje duke ju treguar qe uji eshte shume i nxehte, Ne kete menyre ai ju tregon te beni kujdes dhe te mos digjeni nga uji i nxehte, Instalohet mjaft thjesht njesoj si kokat e zakonshme, Ideal per te krijuar nje ambjent te bukur e romantik edhe ne dush!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.