Zgare per barbeque

Detajet e produktit

Zgare per barbeque me skelet metalik per gatime te shendetshme ne natyre. Gatuani gjithcka si mish,peshk,perime. Me kembe te palosshme cka e ben praktike per ta marre kudo me vete. Me permasa te siperfaqes se gatimit 48*33 cm dhe lartesi 50 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar

  Perdorues

  08/11/2019 01:26:06

  Ju lutem si ta kupojm ky çmim esht me te rejat apo te vjeta? 25 mij lek apo 250 mij?? Faleminderit?

 • Avatar

  Perdorues

  26/12/2019 06:56:07

  A ME KORENT ESHTE?