Mbulese Per Hekurosje

Detajet e produktit

Mbulese per hekurosje Iron Express, Ideale per te kthyer cdo siperfaqe te pershtatshme per te hekurosur, Material mikrofiber rezistent ndaj nxehtesise dhe lageshtires, Nuk rreshqet duke siguruar qendrushemeri pavarsisht se ku e vendosni, Mund ta merrni kudo me vete edhe ne udhetimet tuaja, Dimensione rreth: 91 x 56 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.