Ngjites Per Siperfaqe

Detajet e produktit

Ngjitesi revolucionar, Ideal per ngjitje ne cdo siperfaqe, Mbulon te carat ne kova, tuba, gropa apo cdo siperfaqe te demtuar qe ka nevoje per riparim, Rezistent ndaj ujit, krijon super pengese duke parandaluar edhe kalimin e ajrit, Teper fleksibel, Aplikohet ne te nxehte, te ftohtë, siperfaqe te lagura apo ato te thata, madje edhe ato nen uje, Perputhet me cdo forme dhe objekt, material gome, Rezistent ndaj rrezeve UV, i përshtatshëm për mjedisin, Perdormin ne cdo lloj materiali: PVC, akrilik, metal, çelik, bakër, alumin, dru, qeramikë, porcelani, tjegull, qelqi, gome, tekstil, llaç, suva, guri, çimento, beton, mur , çati e shume te tjera, Dimensione: 10 cm x 150 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar

  Perdorues

  23/09/2019 09:29:34

  mirmbrema a mund te porosis 2 nga kto ngjitset flex tape, po

 • Avatar

  Perdorues

  08/11/2019 05:17:10

  sa eshte komplet si gjatesi 150cm?

 • Avatar

  Perdorues

  11/04/2020 06:52:31

  Mirmbrema, desha te porosis nje FLEX TAPE, por banoj ne Fier, mundeni ta sillni ??