Tigan Per Omlete

Detajet e produktit

Tigan i dyanshem, Dizanjuar per gatimin e omletave te shijshme ne menyren me te thjeshte dhe pa shume mundim, Siperfaqe qe nuk ngjit, Paisur me doreza per thjeshtesi ne perdorim, Gatim me perdorim minimal te yndyres, Ruan shijen e ushqimit, Pastrohet mjaft lehte, Dimensione: 28.5 x 24 x 3 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.