Mbajtese Detergjenti

Detajet e produktit

Mbajtese Detergjenti te lengshem , I përshtatshëm për sapun te lengshem, xhel per trupin apo shampo, Material plastike, Me buton per nxjerrjen e lengut, mund ta perdorni ne cdo ambient, Ideal per te parandaluar përdorimin e panevojshëm dhe për të ofruar higjiena në vende publike siç janë vendet e punës, palestra, restorantet, kafenetë; Dizajni elegant qe do t'i përshtatet dekorimit tuaj. Kapaciteti 500 ml.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.