Kulluese enesh

Detajet e produktit

Kulluese enesh kaq te domosdoshme ne kuzhine Higjenike dhe te bukura , tashme enet tuaja duhet te kullohen patjeter para se te futen ne sirtar Material inoks qe nuk nxihet Me hapesire te tharjen e pjatave , gotave , tasave , luge , pirunj e thika etj Me ene plastike poshte per mbajtjen e ujit Madhesia 63*40*25 cm


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.