Pishine Per Femije

Detajet e produktit

Pishine per argetimin pafund te vogelusheve tuaj, me nje forme te vecante paisur edhe me nje poltron per prinderit ne menyre qe ti kontrollojne ata nderkohe qe luajne, Ideale per ta vendosur ne cdo ambient dhe freskuar gjate diteve te nxehta, Dimensionet: 2.79 m x 2.34 m x 48 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.