Qese Me Vakum Per Ushqime

Detajet e produktit

Qe ushqimet tuaja te jene te fresketa gjithomone, Qese me vakum per ruajtjen e tyre ne frigorifer, bërë nga materiale të qëndrueshme dhe të ripërdorshme, Perfekte per mishin, frutat, perimet apo gjithcka tjeter ne kuzhine, Ruajne aromen e tyre dhe nga bakteret e mikororganizmat e mundshem. Qeset jane te paisura me nje valvul te vecante per nxjerrjen e ajrit dhe mbyllje hermetike, Vijne se bashku me makinen qe eshte dizenjuar posacerisht per nxjerrjen e ajrit, funksion i thjeshte me operim vetem me nje prekje, Paketimi permban makinen e cila funksionon me 3 bateri te llojit AAA qe nuk perfshihen, 6 qese dhe nje guide me instruksione.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.