Mbajtese Kafe Sheqer

Detajet e produktit

Set me 3 mbajtese kaq i vecante, Per kafe, sheqer dhe caj apo tjeter, Me kapake dhe luget perkatese, Material porcelani me nje dizenjo teper dekorativ , Vijne te vendosura ne nje tabaka mbajtese per me shume hijeshi ne kuzhinen tuaj!


Transport i shpejte
  • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
    Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
  • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
    Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
    Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
  • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
    Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.