Kove Shtupimi Me Autorrotullim

Detajet e produktit

Eshte zgjidhja ideale per te lare pa u lodhur, Koven permban 2 hapesira per shtrydhje, ne te thate dhe ne te njome, Bishti i cili ulet dhe zgjatet dhe koka per larje me perberje pambuku, Meaknizem mjaft efikas dhe i thjeshte per perdorim te perditshem.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.