Set Kafeje

Detajet e produktit


Nje set kaq i bukur per servirjen e kafese ne menyren me te vecante, Perfshin: 1 zhezve me kapak + 6 filxhane kafeje me pjata druri + nje mbajtese sheqeri me luge, Vijne te vendosura ne nje tabaka druri, Plot elegance dhe hijeshi!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet