Set Me Gota dhe Kane

Detajet e produktit

Nje set kaq i bukur dhe i kompletuar per pije qe i duhet cdo shtepie, Permban: Kanen dhe 6 gota per pije te ndryshme , material qelqi i cilesise se larte, dizanj i vecante me detaje fine duke filluar nga pjesa e bazes, Per qerasje elegante ne cdo kohe!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.