Ore Muri

Detajet e produktit

Ore muri e madhe me ngjitje, Kaq e vecante ju ben ambjentin tuaj mjaft modern, Me efekt 3D, Mund ta vendosni ne zyre, shtepi, lokale apo kudo tjeter duke u dhene nje pamje ndryshe, Me dizanj te vecante ku ne vend te cdo numri ka nje zemer , Me Diameter: 120 cm, Vjen ne ngjyrat: e zeze, gold dhe silver.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.