Ore Muri

Detajet e produktit


Ore muri e madhe me ngjitje, Kaq e vecante ju ben ambjentin tuaj mjaft modern, Me efekt 3D, Mund ta vendosni ne zyre, shtepi, lokale apo kudo tjeter duke u dhene nje pamje ndryshe, Ne vend te cdo numri ajo ka nje flutur, Me Diametri: 100 cm, Vjen ne ngjyrat: e zeze, gold dhe silver.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet