Llampe Ndricimi

Detajet e produktit

Nje llambe ndricimi per tavolinat kaq e bukur me krahë të dyfishtë, Në sajë të dizajnit thelbësor dhe materialeve me cilësi të lartë, është e përkryer për shtëpi, zyra, qendra e bukurisë dhe zyra profesionale. Pjesa e fundit e pajisur me vide e bën shumë të lehtë ta bashkëngjitni atë me çdo lloj tavoline duke shmangur hapësirën e panevojshme dhe gjithmonë duke ju siguruar që të jeni në gjendje të orientoni dritën me krahun fleksibel në drejtimin që ju preferoni. Ne paketim vjen edhe me bazen mbeshtesese ne tavoline per ta perdorur ate si nje ambazhur tavoline ideale per lexim nga studentet apo te tjere, Fuqia: 40 W, Madhesia: 33 x 33 cm, Vetem ne ngjyre te bardhe.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.