Prerese Frutash dhe Perimesh

Detajet e produktit

Prerese frutash dhe perimesh 5 ne 1, Ne produkt multifunksional qe do lehtesoje jeten ne kuzhinen tuaj, Vjen me 5 aksesore te ndryshem per prerjen e frutave dhe perimeve ne forma dhe trashesi sipas deshires suaj, Material plastike i forte me tehe prerese majft te mprehta, Pefshin gjithashtu edhe nje ene ne te cilien mund te vendosni perimet apo frutat e prera menjehere gjate procesit, Punon shpejt dhe ne menyre efikase, me buton per fikje dhe ndezje, Procesi i prerjes ne kuzhinen tuaj nuk mund te ishte me i thjeshte se sa kaq!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.