Termus Ushqimi Minions

Detajet e produktit

Termus ushqimi per femije, Teper praktik per ruajtjen e fresket te ushqimeve, Me 2 kate per te mbajtur disa lloje ushqimesh, Ky termus mbyllet hermetikisht, duke i mbrojtur ushqimet nga papastertite e ambjentit, Me kapacitet te mjaftueshem, Dizenjo teper e lezetshme me personazhin e Minions, Pajisur edhe me 2 doreza per transport dhe perdorim me te lehte.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.