Grirese Ushqimesh

Detajet e produktit

Grirese ushqimesh universale, Me nje dizanj ergonomik dhe modern qe pershtatet me lehtesi ne cdo kuzhine, Ideale per grirjen e cdo lloj ushqimi si perimet e ndryshme, frutat apo edhe mishin, Me 2 thika prerese , 1 me kater dhe 1 me 2 tehe mjaft te mprehta, motor i fuqishem per grirje te shpejte, Operim me nje dore: mjafton te vendosni griresen ne prize dhe te shtypni butonin, Me funksion te larte mbrojtes, Pastrohet mjaft thjeshte, kupe plastike.Garancia 1 muaj.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.