Peshore Kuzhine

Detajet e produktit

Peshore kuzhine, Dizenjuar per te peshuar te gjithe gjithcka ne kuzhinen tuaj, Material plastike teper rezistent, Me ekran LCD qe shfaq numrat dhe butona per kontroll, Me kapacitet maksimal deri ne 5 kg, Teper praktike ne kuzhinen tuaj!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.