Abazhur Ndricimi

Detajet e produktit

Nje abazhur kaq i vecante, Ideal per ndricimin e dhomes se femijeve tuaj apo per ti ndihmuar ato te fokusohen gjate studimit, Fleksibel dhe teper praktik, Pajisur me vend per te mbajtur aksesore te ndryshem, me celes per fikjen dhe ndezjen ne menyre sa me te lehte dhe komode


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.