Mbajtese Tortash

Detajet e produktit


Mbajtese tortash dhe embelsirash me kapak Material prej qelqi rezistent Ngjyre transparente

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

  • Avatar

    Perdorues

    06/03/2019 04:17:49

    Mund te di sa esht permasa?