Tigan COOKPAN-BASIC 24 cm

Detajet e produktit

Tigan COOKPAN-BASIC TVS0358 Ideal per cdo gatim Veshur me material alumin me 3 shtresa të shtresës jo-ngjitës (Ipertek) Nuk përmbajnë nikel dhe metale të rënda Me shperndarje te njetrajtshme te nxehtesise Rezistenca Maksimale e temperatures është 260 gradë Celsius Perdoret edhe ne sobat me gaz Lehtë për t'u pastruar, madje edhe në pjatalarëse Diametri 24 cm


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.