XHEZVE ELEKTRIKE SINBO SCM-2928

Detajet e produktit


XHEZVE ELEKTRIKE SINBO Modeli SCM-2928 Ideale per ju qe e doni kaq shume kafen turke Me kapacitet 0.4 litra Me sistem per mbrojtje te dyfishte nga mbinxehja Buton On/off, Fuqia 1000W Tensioni 230V ~ 50 Hz, Gjatësia: 15.5 cm Diametri i poshtëm: 11.5 cm Thellësia: 10.5 cm Gjatësia e kabullit : 110 cm Shume e lehte per tu perdoru dhe pastruar

Mbrojtja e Blerësit
 • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
 • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

 • Avatar

  Perdorues

  02/08/2018 04:50:33

  Ne pershkrim eshte 1190 leke ?

 • Avatar

  Perdorues

  23/11/2018 10:19:08

  Sa kushton

 • Avatar

  Perdorues

  02/03/2019 07:12:18

  E dua nje te till me pelqen