Grirese Sinbo

Detajet e produktit

Grirese multi funksionale Sinbo Modeli SHB-3106 me kapacitet 1.5 liter Kjo grirese ka 4 thika te mprehta prej celiku inox te cilesise se larte per grirjen e ushqimeve ne menyre perfekte Material i jashtem i grireses: plastike Me funksion Turbo, 1 nivel shpejtesie dhe fuqi : 400 W


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.