Tigan 28 Cucina.

Detajet e produktit

Tigan 28 Cucina.Permban veshje antiaderente(jo-ngjitese). ku përfshihen edhe shtresat e Aluminit të pastër qe garanton shpërndarjen e nxehtësisë dhe shpejtësinë në gatim. Reziston deri ne 450° C, nuk ka permbajtje te nikelit apo te metaleve te renda PFOA. · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA."


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.