-TIGAN I THELLE CM 28 MEZZOGIORNO

Detajet e produktit

-TIGAN I THELLE CM 28 MEZZOGIORNO, ka tre shtresa,kursen energji per shkak te materialit qe e perbene me baze Alumini dhe Qeramike, eshte rezistent ndaj gervishtjeve. Pastrohet me lehtesi. Eshte I certifikuar per ruajtjen e shtendetit, nuk ka permbajtje Nikeli dhe metale te renda PFOA.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.