-TIGAN CM 28 VESTA.

Detajet e produktit

-TIGAN CM 28 VESTA.Përmban 3 shtresa, nga te cilat, nje eshte Antiaderente, nje eshte e kombinuar me grimca rere e cila e bene me solide dhe te qendrueshme. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt. · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe metalet e rënda dhe PFOA."


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.