Tenxhere 16 cm 1d Mineralia.Permban veshje Jo-ngjitese.

Detajet e produktit

Tenxhere 16 cm 1d Mineralia.Permban veshje Jo-ngjitese. Veshje e përforcuar me Grimca minerale (5 shtresa).Linja e parë e TVS 'që ofronë veshje Kuarci të perforcuar me grimca minerale për Një performance më të mirë dhe më të qëndrueshme. Në total shkojn shtatë shtresa ku përfshihen edhe shtresat e Aluminit të pastër qe garanton shpërndarjen e nxehtësisë dhe shpejtësinë në gatim." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.