;

Termometer Infrared

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Termometer infrared Hoco Modeli: WDKL-EWQ-004. Projektuar per matjen e shpejte dhe direkte te temperatures ne vetem 1 sekond. Dizajni pa kontakt dhe i sigurt. Siguron matje te sakte te temperatures. Detekton temperaturen duke e mbajtur 2-5 cm largesi me ballin. Ekran i madh per lexim te thjeshte. Funksionon me bateri. Dimensione: 150 x 100 x 43mm. Ekran LCD me tre ngjyra. Një ekran i madh LCD me dritë të pasme shfaq leximet me ngjyra. Alarm bip-Ju do të dëgjoni një sinjal kur matja të përfundojë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Termometer infrared Hoco Modeli: WDKL-EWQ-004. Projektuar per matjen e shpejte dhe direkte te temperatures ne vetem 1 sekond. Dizajni pa kontakt dhe i sigurt. Siguron matje te sakte te temperatures. Detekton temperaturen duke e mbajtur 2-5 cm largesi me ballin. Ekran i madh per lexim te thjeshte. Funksionon me bateri. Dimensione: 150 x 100 x 43mm. Ekran LCD me tre ngjyra. Një ekran i madh LCD me dritë të pasme shfaq leximet me ngjyra. Alarm bip-Ju do të dëgjoni një sinjal kur matja të përfundojë.

Magic Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.