;

MINI GPS A8 Per Makine

(0 Vleresime)

1,990 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • MINI GPS A8 per makine, me nje dizanj praktik është projektuar për përdorim në çdo automjet për të gjurmuar vendndodhjen e tyre siç janë: karvanët, anijet, kamionët, furgonët, makinat etj, Mund ta lidhni lehtesisht me telefonin tuaj dhe te monitoroni gjithcka ne moment, Veçanërisht e dobishme ne raste vjedhje, Me bateri te riakrikueshme e cila zgjat deri ne 30 ore, Kapaciteti: 500mA, dimensione: 43.2 x 32 x 13.6 mm.
Sasia
Raporto

Kodi: #48541

Kategori:Aksesore Makinash, Elektronike, GPS

Kontakt

Shperndaje

MINI GPS A8 per makine, me nje dizanj praktik është projektuar për përdorim në çdo automjet për të gjurmuar vendndodhjen e tyre siç janë: karvanët, anijet, kamionët, furgonët, makinat etj, Mund ta lidhni lehtesisht me telefonin tuaj dhe te monitoroni gjithcka ne moment, Veçanërisht e dobishme ne raste vjedhje, Me bateri te riakrikueshme e cila zgjat deri ne 30 ore, Kapaciteti: 500mA, dimensione: 43.2 x 32 x 13.6 mm.

Magic Shop