;

Rrip Dobesimi

(0 Vleresime)

1,590 Lekë

Shitesi: Perfect Silhouette Gjendja: Ne Stok

  • Rrip dobesimi x5, dizenjuar për të siguruar shkallën më të larte të rehatisë. Ndihmon ne djegien e dhjamit dhe uljen e peshës, promovon tretjen, qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin. Zvogelon lodhjen e muskujve dhe prodhimin e acidit laktik duke ju dhene format e holla te trupit qe keni deshiruar gjithmone, Ju ndihmon gjithashtu edhe te relaksoheni, largon tensionin dhe stresin. Ju mund të kontrolloni vete intensitetin e masazhit tuaj.
Sasia
Raporto

Kodi: #48333

Kategori:Sport & Natyre, Fitness, Aksesore

Kontakt

Shperndaje

Rrip dobesimi x5, dizenjuar për të siguruar shkallën më të larte të rehatisë. Ndihmon ne djegien e dhjamit dhe uljen e peshës, promovon tretjen, qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin. Zvogelon lodhjen e muskujve dhe prodhimin e acidit laktik duke ju dhene format e holla te trupit qe keni deshiruar gjithmone, Ju ndihmon gjithashtu edhe te relaksoheni, largon tensionin dhe stresin. Ju mund të kontrolloni vete intensitetin e masazhit tuaj.

Perfect Silhouette