;

Hekur Travel Severin

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Hekur Hekurosje Severin 3234, per hekurosje perfekte perfekte te rrobave tuaja, Me nje dizanj praktik dhe modern, pllake hekurosje inoks e cila rreshqet lehtesisht ne siperfaqen e cdo materiali, me sistem avulli multifunksional per te larguar edhe rrudhat me te veshtira, kapacitet i depozites se ujit: 50 ml, kabell i rrotullueshem 360 grade me gjatesi: 1.5 m, Fuqia: 1000 W. Me doreze te palsoshme cka e ben ideal per ta marre me vete edhe ne udhetimet tuaja.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Hekur Hekurosje Severin 3234, per hekurosje perfekte perfekte te rrobave tuaja, Me nje dizanj praktik dhe modern, pllake hekurosje inoks e cila rreshqet lehtesisht ne siperfaqen e cdo materiali, me sistem avulli multifunksional per te larguar edhe rrudhat me te veshtira, kapacitet i depozites se ujit: 50 ml, kabell i rrotullueshem 360 grade me gjatesi: 1.5 m, Fuqia: 1000 W. Me doreze te palsoshme cka e ben ideal per ta marre me vete edhe ne udhetimet tuaja.

Ozone Electronics