;

Aparat Oksimeter

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Tech Shop Gjendja: Ne Stok

  • Aparat oksimeter, mund te percaktoje sakte nivelet e oksigjenit ne gjak, rrahjet e zemres dhe te pulsit ne 8 sekonda dhe ta shfaqe ate lehtesisht ne ekranin e madh dixhital LED, Gama e matjes se oksigjenit ne gjak: 0 ~ 100%, Saktesia e matjes se oksigjenit ne gjak: 70 ~ 100%, ± 2%, me pak se 70% e papercaktuar. Gama e matjes se pulsit: 30 ~ 250 BPM I pershtatshem per individet me çrregullime te zemres dhe frymemarrjes, Fikje automatike pas 5 sekondash kur nuk eshte ne perdorim. Funksionon me 2 bateri te tipit AAA. Qe te monitoroni vazhdimisht shendetin tuaj.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aparat oksimeter, mund te percaktoje sakte nivelet e oksigjenit ne gjak, rrahjet e zemres dhe te pulsit ne 8 sekonda dhe ta shfaqe ate lehtesisht ne ekranin e madh dixhital LED, Gama e matjes se oksigjenit ne gjak: 0 ~ 100%, Saktesia e matjes se oksigjenit ne gjak: 70 ~ 100%, ± 2%, me pak se 70% e papercaktuar. Gama e matjes se pulsit: 30 ~ 250 BPM I pershtatshem per individet me çrregullime te zemres dhe frymemarrjes, Fikje automatike pas 5 sekondash kur nuk eshte ne perdorim. Funksionon me 2 bateri te tipit AAA. Qe te monitoroni vazhdimisht shendetin tuaj.

Tech Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.