;

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 24A 5 COPE

(0 Vleresime)

130 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Bashkuesi i shpejtë është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të telave në izolim. Mjafton të vendosni telat e izoluar në pjesën metalike, këputni kapakun dhe shtypeni me pincë të zakonshme, pastaj lidhni bashkuesin në bashkues, duke krijuar një "nyjë" të lidhjes. Pasi lidhja të jetë bërë siç duhet, telat shtypen në bashkuesin metalik, duke krijuar një lidhje të përhershme dhe një marrës shtesë mund të lidhet me bashkuesin. Bashkuesit e shpejtë të tipit T janë produkte të dedikuara për instalime të tensionit të ulët (12-24V), më së shpeshti të përdorura në industrinë e automjeteve. Specifikim: Rryma maksimale: 24A Prerje tërthore të përcjellësit: 4 ÷ 6 mm² -50°C ÷ + 105°C Izolimi PVC Instalimi: Futni të dy telat në bashkues. Shtypni pjesën metalike me pincë. Mbulesa do të klikojë kur ajo të mbyllet. Kujdes: Instalimi nuk kërkon zhveshjen e telave.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Bashkuesi i shpejtë është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të telave në izolim. Mjafton të vendosni telat e izoluar në pjesën metalike, këputni kapakun dhe shtypeni me pincë të zakonshme, pastaj lidhni bashkuesin në bashkues, duke krijuar një "nyjë" të lidhjes. Pasi lidhja të jetë bërë siç duhet, telat shtypen në bashkuesin metalik, duke krijuar një lidhje të përhershme dhe një marrës shtesë mund të lidhet me bashkuesin. Bashkuesit e shpejtë të tipit T janë produkte të dedikuara për instalime të tensionit të ulët (12-24V), më së shpeshti të përdorura në industrinë e automjeteve. Specifikim: Rryma maksimale: 24A Prerje tërthore të përcjellësit: 4 ÷ 6 mm² -50°C ÷ + 105°C Izolimi PVC Instalimi: Futni të dy telat në bashkues. Shtypni pjesën metalike me pincë. Mbulesa do të klikojë kur ajo të mbyllet. Kujdes: Instalimi nuk kërkon zhveshjen e telave.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.