;

SHTRESA MOKETI PETEX BMW SERIA 3 (E46) COMPACT 2001-12/2004 STYLE GRAFIT

(0 Vleresime)

4,500 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Shtresa moketi sipas modelit të makinës tuaj. Përshtaten edhe në rrjeshtin e parë edhe në rrjeshtin e pasëm të makinës. Të krijuara nga një material prej pellushi që ngjan me kadifin. 100% polipropilen. Të veshura me një material të ashpër, jo i rrëshqitshëm në pjesën e pasme. Skajet e tapetit janë të qepura me një shirit tekstili me ngjyrë të njëjtë me tapetin. Të pajisura me tapa fiksimi. Material pa aromë. Rezistente. Ngjyra: Grafit/ E zezë Prodhuar në Gjermani. Shtresat Petex përshtaten 100% në automjetin tuaj. Petex krijon shtresa moketi për modele specifike të automjeteve, të cilat janë shumë të ngjashme me shtresat origjinale. Prodhimi me standardet më të larta të cilësisë: Petex prodhon shtresa moketi në Gjermani me standardet më të larta të cilësisë. Kjo markë përdor materiale të cilësisë së lartë që sigurojnë lehtësi në pastrim dhe mbrojtje të qëndrueshme për dyshemenë e automjetit tuaj. Cilësia e certifikuar ISO 9001 siguron që në të gjitha fazat e prodhimit të shtresave të moketit të plotësohen standardet më të larta të cilësisë. Petex krijon një prerje specifike të shtresës së moketit për automjetin përkatës, duke matur shtresën origjinale të automjetit. Pastaj krijohet një model dixhital nga të dhënat e marra. Të gjitha format, prerjet dhe sistemi i fiksimit korrespondojnë me shtresat origjinale të automjeteve. Më pas bëhet prerja dhe realizimi i shtresave në bazë të vizatimit dixhital.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Shtresa moketi sipas modelit të makinës tuaj. Përshtaten edhe në rrjeshtin e parë edhe në rrjeshtin e pasëm të makinës. Të krijuara nga një material prej pellushi që ngjan me kadifin. 100% polipropilen. Të veshura me një material të ashpër, jo i rrëshqitshëm në pjesën e pasme. Skajet e tapetit janë të qepura me një shirit tekstili me ngjyrë të njëjtë me tapetin. Të pajisura me tapa fiksimi. Material pa aromë. Rezistente. Ngjyra: Grafit/ E zezë Prodhuar në Gjermani. Shtresat Petex përshtaten 100% në automjetin tuaj. Petex krijon shtresa moketi për modele specifike të automjeteve, të cilat janë shumë të ngjashme me shtresat origjinale. Prodhimi me standardet më të larta të cilësisë: Petex prodhon shtresa moketi në Gjermani me standardet më të larta të cilësisë. Kjo markë përdor materiale të cilësisë së lartë që sigurojnë lehtësi në pastrim dhe mbrojtje të qëndrueshme për dyshemenë e automjetit tuaj. Cilësia e certifikuar ISO 9001 siguron që në të gjitha fazat e prodhimit të shtresave të moketit të plotësohen standardet më të larta të cilësisë. Petex krijon një prerje specifike të shtresës së moketit për automjetin përkatës, duke matur shtresën origjinale të automjetit. Pastaj krijohet një model dixhital nga të dhënat e marra. Të gjitha format, prerjet dhe sistemi i fiksimit korrespondojnë me shtresat origjinale të automjeteve. Më pas bëhet prerja dhe realizimi i shtresave në bazë të vizatimit dixhital.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.