;

SET LUCIDIMI AM-02647 SFUNGJER 80 mm 8 COPE + GEZOF LUCIDIMI + VELCRO DISK + ADAPTOR M-14

(0 Vleresime)

1,130 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • SET LUCIDIMI AM-02647 SFUNGJER 80 mm 8 COPE + GEZOF LUCIDIMI + VELCRO DISK + ADAPTOR M-14 Një grup sfungjerësh lucidimi dhe një kokë me një adaptor të cilët do të lucidojnë bojën në makinën tuaj, gjithashtu edhe në ato vende që janë të vështira për t'u arritur! Kompleti përfshin sfungjerë me fortësi dhe teksturë të ndryshme të cilët do t'ju lejojnë të kryeni të gjitha fazat e lucidimit. Sfungjerët janë bashkangjitur me ngjitës Velcro në diskun e përfshirë në komplet, të cilin do ta instaloni lehtësisht në trapanin ose pajisjen tuaj luciduese. Karakteristikat e kompletit: Set me sfungjer për lucidim boje 80mm. Sfungjerë me fortësi dhe strukturë të ndryshme, efektivitet të lartë lucidimi - mundësia e zgjedhjes së sfungjerit optimal për një detyrë të caktuar (lloji i lucidimit të përdorur, metoda e lucidimit, forma e sipërfaqes së lëmuar, shkalla e dëmtimit/gërvishtjes së bojës). Mbërthim me grep dhe unazë në kokën e përfshirë. Montim i shpejtë dhe i lehtë i kokës mbrojtëse në trapan, lucidim me përshtatësin universal M14 të përfshirë. Çdo furçë/ sfungjer ka fortësi dhe trashësi të ndryshme dhe për këtë arsye është projektuar për të pastruar sipërfaqe të ndryshme. Më poshtë është një listë me një shembull se si përdoret secila ngjyrë: I zi - sfungjer i butë. Përdoret për lucidim, duke i dhënë shkëlqim dhe ngjyrë të plotë bojës. Blu - sfungjer i butë, për lucidim. Është i pazëvendësueshëm për heqjen e efektit hologram të krijuar pas lucidimit paraprak dhe shkëlqimit, edhe në ngjyrat e errëta. I kuq - struktura e tij e bën atë ideal për të punuar me produkte lucidimi me fuqi mesatare gërryese. Eliminon defektet e bojës dhe siguron një përfundim të mirë. Përhap pastën luciduese, duke reduktuar mbetjet e para-lucidimit. Portokalli - Për përdorim në lucidimin e të gjitha sipërfaqeve të lyera. Punon në mënyrë perfekte me bojrat me shkëlqim të lartë, bojë UV, materiale minerale ose xhami akrilik. Është ideal për lucidim deri në shkëlqim të lartë. Jeshil - përdoret për aplikimin dhe lucidimin fillestar të llakut. Përmirëson vetitë gërryese të produkteve luciduese. Gëzofi- Rekomandohet veçanërisht për eliminimin e gërvishtjeve dhe defekteve më të mëdha të veshjes së bojës. Një tipar karakteristik i tij është shpërndarja e shkëlqyer e nxehtësisë gjatë lucidimit.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

SET LUCIDIMI AM-02647 SFUNGJER 80 mm 8 COPE + GEZOF LUCIDIMI + VELCRO DISK + ADAPTOR M-14 Një grup sfungjerësh lucidimi dhe një kokë me një adaptor të cilët do të lucidojnë bojën në makinën tuaj, gjithashtu edhe në ato vende që janë të vështira për t'u arritur! Kompleti përfshin sfungjerë me fortësi dhe teksturë të ndryshme të cilët do t'ju lejojnë të kryeni të gjitha fazat e lucidimit. Sfungjerët janë bashkangjitur me ngjitës Velcro në diskun e përfshirë në komplet, të cilin do ta instaloni lehtësisht në trapanin ose pajisjen tuaj luciduese. Karakteristikat e kompletit: Set me sfungjer për lucidim boje 80mm. Sfungjerë me fortësi dhe strukturë të ndryshme, efektivitet të lartë lucidimi - mundësia e zgjedhjes së sfungjerit optimal për një detyrë të caktuar (lloji i lucidimit të përdorur, metoda e lucidimit, forma e sipërfaqes së lëmuar, shkalla e dëmtimit/gërvishtjes së bojës). Mbërthim me grep dhe unazë në kokën e përfshirë. Montim i shpejtë dhe i lehtë i kokës mbrojtëse në trapan, lucidim me përshtatësin universal M14 të përfshirë. Çdo furçë/ sfungjer ka fortësi dhe trashësi të ndryshme dhe për këtë arsye është projektuar për të pastruar sipërfaqe të ndryshme. Më poshtë është një listë me një shembull se si përdoret secila ngjyrë: I zi - sfungjer i butë. Përdoret për lucidim, duke i dhënë shkëlqim dhe ngjyrë të plotë bojës. Blu - sfungjer i butë, për lucidim. Është i pazëvendësueshëm për heqjen e efektit hologram të krijuar pas lucidimit paraprak dhe shkëlqimit, edhe në ngjyrat e errëta. I kuq - struktura e tij e bën atë ideal për të punuar me produkte lucidimi me fuqi mesatare gërryese. Eliminon defektet e bojës dhe siguron një përfundim të mirë. Përhap pastën luciduese, duke reduktuar mbetjet e para-lucidimit. Portokalli - Për përdorim në lucidimin e të gjitha sipërfaqeve të lyera. Punon në mënyrë perfekte me bojrat me shkëlqim të lartë, bojë UV, materiale minerale ose xhami akrilik. Është ideal për lucidim deri në shkëlqim të lartë. Jeshil - përdoret për aplikimin dhe lucidimin fillestar të llakut. Përmirëson vetitë gërryese të produkteve luciduese. Gëzofi- Rekomandohet veçanërisht për eliminimin e gërvishtjeve dhe defekteve më të mëdha të veshjes së bojës. Një tipar karakteristik i tij është shpërndarja e shkëlqyer e nxehtësisë gjatë lucidimit.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.