;

PRODUKT KUNDER BREJTESVE AM-KUN02-Kunagone 1 COPE

(0 Vleresime)

520 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • PRODUKT KUNDER BREJTESVE AM-KUN02-Kunagone 1 COPE Produkt polak i patentuar, ai largon të gjithë llojet e brejtësve në mënyrë që të mos brejnë instalimin elektrik të makinës. Ai lëshon erën natyrale të një qeni (armiku i tij natyror) dhe largon jo vetëm minjtë, por edhe llojet e tjerë të brejtësve. Ky produkt mund të përdoret gjithashtu në papafingo dhe vende ku prania e brejtësve është e padëshirueshme. Përbërja: një përzierje e qimeve (të zgjedhura në sallonet e kujdesit të qenve), të cilat i nënshtrohen trajtimit termik, shtimit të një aromë shtesë që largon brejtësit dhe dyllit natyral që zgjat efektin e produktit. Efikasiteti u konfirmua gjatë provave dhe testeve që zgjatën 12 muaj. Testet u kryen në shtëpi ku brejtësit shkaktuan dëmtime në papafingo dhe në mbulesat e makinave. Mënyra e veprimit dhe përbërja u patentuan. Udhëzim: mund të montohet në vetëm 2 minuta dhe nuk keni nevojë për asnjë mjet. Mos harroni të mos e vendosni produktin shumë afër motorit ose rripave V. Në papafingo rekomandojmë përdorimin e disa pjesëve (2-4 copë në varësi të sipërfaqes).
Sasia

Kontakt

Shperndaje

PRODUKT KUNDER BREJTESVE AM-KUN02-Kunagone 1 COPE Produkt polak i patentuar, ai largon të gjithë llojet e brejtësve në mënyrë që të mos brejnë instalimin elektrik të makinës. Ai lëshon erën natyrale të një qeni (armiku i tij natyror) dhe largon jo vetëm minjtë, por edhe llojet e tjerë të brejtësve. Ky produkt mund të përdoret gjithashtu në papafingo dhe vende ku prania e brejtësve është e padëshirueshme. Përbërja: një përzierje e qimeve (të zgjedhura në sallonet e kujdesit të qenve), të cilat i nënshtrohen trajtimit termik, shtimit të një aromë shtesë që largon brejtësit dhe dyllit natyral që zgjat efektin e produktit. Efikasiteti u konfirmua gjatë provave dhe testeve që zgjatën 12 muaj. Testet u kryen në shtëpi ku brejtësit shkaktuan dëmtime në papafingo dhe në mbulesat e makinave. Mënyra e veprimit dhe përbërja u patentuan. Udhëzim: mund të montohet në vetëm 2 minuta dhe nuk keni nevojë për asnjë mjet. Mos harroni të mos e vendosni produktin shumë afër motorit ose rripave V. Në papafingo rekomandojmë përdorimin e disa pjesëve (2-4 copë në varësi të sipërfaqes).

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.